Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

CIKK: Kompakt, minimalista ház: ez az XDL Smart-1

József Valkai

5,25"

Ugyan manapság már elfelejthetjük az 5,25"-ös helyre szerelhető nyalánkságokat, és 21. században az internet az alapja mindennek (lásd okos TV, okos hűtő, stb.) úgy, s mint az online tartalmaknak, van aki még cédézik, dévédézik, korongról nézi a filmet. Esetleg kiírja a nagyi VHS felvételeit, hogy a nagyinak ne kelljen ehhez számítógép, hanem csak belökje a TV alatti DVD lejátszóba.

Ebbe a házba még terveztek efféle bővítést, amennyiben foggal-körömmel ragaszkodsz az őskövület DVD vagy Blu-Ray olvasóhoz, íróhoz, esetleg a ventilátor tekergetőkhöz.

Smart01 - nem csúnya!
A jó hír az, hogy (ahogy az alábbi fotón is látható nudista megvilágításban) telerakhatod merevlemezzel (3,5”), SSD-vel, ugyanis a belső vázszerkezet végig fut az tetejétől egészen az aljáig, tele csavarhelyekkel. Vagyis: a notebook hdd-t (2,5”) és az SSD-t a váz oldalára is és az aljára is csavarozhatod, így nincs vele több gond.

Csupaszon!

Oldalára felcsavarható egy 12cm-es ventilátor, sőt maga az oldallap kissé ki van hajlítva (deformálva?), így nem kell aggódnod, simán elfér el egy magasabb processzorhűtő, ha ventilátor helyett a hűtőre bíznád a hő elvezetését.

Kitüremkedések – ebben az esetben hasznos  

Színre színt  

Kívül-belül TELJESEN SZÍNRE fújt anyag! Személy szerint gyűlölöm azokat a házakat, ahol láthatólag „jóleszazúgy” stílusban lefújják a külsőt, majd belül látszanak a nyomai, a széleknél…

Fekete...fekete...mondom FEKETE...mindenhol!

Ez már alap

Egyéb, már-már szokványos tulajdonságok, amik már az olcsó szegmens alapfeltételei:

  • gyorcsavarok – kézzel kicsavarható szerelőoldal
  • ​alul szellőzők, pl 8cm-es ventilátoroknak
  • kivágott alaplapi tálca – ha a hűtőt a másik oldalról kellene szerelni

Ha nem kell több egy működő konfigurációnál ami egy minimalista házba van szerelve, akkor ez a Te házad!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: BloG